tirsdag den 25. februar 2014

Fra jord til bord, indlæg 3

Så kom jeg i gang med at lave KOKO SAMOA. Som jeg allerede skrev i mit forrige indlæg, er KOKO SAMOA en samoansk kakao der har rødder langt tilbage i tiden. Kakaoen er lavet at kakaobønner, sukker/stevia og vand. 

Fremgangsmåde til to kopper:

1) Skrald de rå kakaobønner og hak bønnerne fine(25 gram kakaobønner)
2) Kom bønnerne i kogende vand i 10-15 minutter(500 ml vand) 
3) Smag til med lidt sukker/stevia og servér 

:)

Kakaoen er et rigtig godt og sundt alternativ til den kakao vi er vandt til at drikke her i Danmark(medmindre den er lavet med skummetmælk og meget lidt sukker :D - men smager den så stadigvæk lige så godt?!).
Det er altid sjovt og spændende at prøve noget nyt og da Koko Samoa er nem og hurtigt at lave(og sund :D), kan man sagten tilberede den sammen med en lidt yngre målgruppe, som samtidig kan lære noget om Samoa og samoanske madtraditioner. :)

Her nogle billeder:









 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar