torsdag den 20. februar 2014

Fra jord til bord

Første tanker:


Min gruppe består af Sesselja og mig - vi er kommet frem til at vi gerne vil arbejde med en historisk tilgang til opgaven.
Vi har yderligere snakket om, at vi gerne vil prøve at lave skyr sammen. Her vil vi finde en dag, hvor vi kan mødes og hygge os med denne opgave på trods af de mange kilometer der ligger mellem os to. :D

Ud over det vil jeg prøve at lave: 
1) KOKO SAMOA, som er en Samoansk kakao med rødder langt tilbage i tiden. Dertil har jeg brug for at købe kakaobønner(rå) og lidt sukker(hvis man altså ikke allerede har det liggende). Kakaobønnerne skal hakkes meget fine og koges op med vand og lidt sukker. Koko Samoa smager rigtig godt(har prøvet at lave det før) og er et rigtig godt og mere sundt alternativ til den kakao vi er vant til at drikke her i Danmark.
2) Creme Fraiche, som jo er et produkt vi allesammen kender og som smager udmærket sammen med et stykke kage eller lignende :).

(Det sjove er, at Koko Samoa kan serveres sammen med et stykke kage og den hjemmelavede creme fraiche - yum! (måske endda hjemmelavet kage) :))

   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar